Hjem > Aktør > Haukeli Hytter og Hus


Trendy tradisjon til fjells!

Haukeli Hytter og Hus
Telefon: 90 91 19 33
E-post: postSPAMFILTER@haukelihytter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)
Web: www.haukelihytter.no


Haukeli Hytter og Hus holder til i Haukeli. HHH produserer og ferdigstiller hovedsaklig bygninger i laft og stavlaft og leverer til hele Norge. Vi har noe for enhver smak, både standard og skreddersydde modeller, alt etter hvilke ønsker og behov du har!

Vi er også behjelpelige med byggesøknader, restaurering og vedlikehold, påbygg, torvtak, tegning, interiørdesign, ulike trebehandlingsprodukt som beis og Osmo olje til både inne og utebruk, panel og gulv, samt diverse interiør som kjøkken, bad, garderobe og møbler. Vi hjelper med det meste- ingen oppgave er for liten

Vi tilbyr kyndig hjelp og veiledning innen for det meste i byggebransjen. Ikke nøl med å ta kontakt!

Velkommen til et uforpliktende møte hos oss! Og med dette ønsker vi dere en riktig god påske!

Åpningstider er mandag til fredag kl 07.30 - 16.30*

   *Andre tidspunkt kan avtales ved behov.

Haukeli Hytter og Hus

Ferdig produsert råbygg med åser og sperrer på tak på 30 kvadrat selges. Annekset har ekstremt god plassutnyttelse med et stort og to små rom, pluss en hems! 

Forskere mener at hyttekos bidrar til livskvalitet. Det har Haukeli Hytter og Hus hevdet lenge og kan bekrefte den forskningen som nylig er blitt gjort!

Haukeli Hytter og Hus har det siste halvåret hatt gleden av å ha Solbjørg Lunden som tømrerlærling i firmaet. Det har blitt lagt merke til!

Haukeli Næringlag og Edland skule arrangera yrkesdag for 9. og 10. klasse i dag, tirdag den 12.02.13. Elevane valte ut ei bedrift som romma eit yrke eller ei utdanning dei gjerne ville bli betre kjend med.

VINTERHAGE/ UTEROM 

-den perfekte tid for planlegging!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.